Syngenta Pest App tilgjengelig i Norden

News (Nordics)
Syngenta Pest App

Syngenta Pest App forenkler din arbeidshverdag og gir deg rask og enkel tilgang til;

  • Registrering av behandlinger og rapportering
  • Blandingskalkulator for produkter
  • Produktdetaljer, etiketter og sikkerhetsdatablad
  • Opplæringsmateriell
  • Kontaktinformasjon for support

Vi vet at skadedyrbekjempere tilbringer mye tid utenfor kontoret, og vi vet at det er viktig for disse å holde seg oppdatert med den nyeste informasjon om potensielle produkter og retningslinjer for bruk av disse. Syngenta Pest App gir enkel tilgang til informasjon direkte på mobiltelefonen, og hjelper til med å følge behandlingsprotokoller, slik at bekjempere effektivt kan løse skadedyrproblemer i en travel hverdag.

Syngenta Pest App sikrer at all lovpålagt informasjon angående labels og sikkerhetsdatablad er umiddelbart tilgjengelig i appen. Appen gir også skadedyrbekjempere gode råd, tips og retningslinjer om optimal bruk av produkter og påføringsmengder. Man får også tilgang til kalkulator for å finne mengde produkt som kreves for å behandle ulike nivåer av skadedyrangrep. På områder der det er hensiktsmessig, kan appen gi informasjon om for eksempel tankblanding og sprøytemengder.

Korte og praktiske instruksjonsvideoer gir veiledning om hva man bør se etter for å vurdere skadedyrangrep, også her med råd om hvordan du kan behandle i ulike situasjoner. Innebygd i appen finner man også en praktisk og brukervennlig journalføringsfunksjon, denne gjør det mulig for skadedyrbekjempere å registrere nøyaktig hva som har blitt brukt i behandlingsprosessen og hvor det er brukt.

Appen er helt gratis og forenkler din arbeidsdag, om du ønsker å ta den i bruk. Ønsker du ytterligere informasjon så sjekk ut filmen nederst på denne siden.

 

Last ned appen her for IOS:

 

 

 

 

  


Last ned appen her for Adroid:

 

 

 

 

 

 

  

play_circle
Syngenta Pest App - finn ut mer