Retningslinjer for informasjonskapsler


Nettstedet vårt www.syngentappm.com bruker informasjonskapsler. Som de fleste andre nettstedseiere bruker vi informasjonskapsler for å kunne gi brukerne av nettstedet vårt en god brukeropplevelse. Nedenfor forteller vi mer om informasjonskapslene vi bruker, formålet med dem, hvordan du kan godta, avvise og slette dem fra enheter, samt linker til personvernerklæringen vår og personvernerklæringene til relevante tredjeparter. 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted installerer på brukernes enheter når de besøker nettstedet. Informasjonskapslene hjelper nettstedet med å gjenkjenne brukerens enhet neste gang de besøker nettstedet. 

Det er mange funksjoner informasjonskapsler serverer. For eksempel kan de hjelpe oss med å huske dine preferanser, analysere hvor godt nettstedet vårt fungerer, eller til og med tillate oss å anbefale innhold vi tror vil være mest relevant for deg.

Enkelte informasjonskapsler inneholder personlig informasjon - hvis du for eksempel klikker på "" husk meg "" når du logger på, lagrer en informasjonskapsel brukernavnet ditt.

Informasjonskapslene som brukes av www.syngentappm.com:

samler ikke informasjon som personlig identifiserer deg
vil samle inn mer generell informasjon, for eksempel hvordan brukere kommer til og bruker nettstedene våre, eller brukerens generelle plassering.
vil ikke bli brukt til å gi informasjon til tredjeparts markedsføringsselskaper eller medieannonsører.
Informasjonskapslene vi bruker til www.syngentappm.com:

_ga: Brukes til å skille besøkende. (GA - Universal Analytics)
_gat: Brukes til å redusere forespørselsfrekvensen. (GA - Universal Analytics)
#lang: Språk informasjonskapsel
ASP.NET_SessionId: Det er en informasjonskapsel som brukes til å identifisere besøkende på serveren. Det opprettes første gang dette nettstedet er tilgjengelig via en besøkendes nettleser.
AWSELB: Det er en informasjonskapsel som AWS ELB (Elastic Load Balancer) vedvarer for å administrere klebrig økter på tvers av produksjonsservere.
Du kan blokkere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som lar deg nekte innstillingen for alle eller noen informasjonskapsler. Imidlertid, hvis du bruker nettleserinnstillingene dine til å blokkere alle informasjonskapsler (inkludert viktige informasjonskapsler), har du kanskje ikke tilgang til hele eller deler av nettstedet vårt. 

Lenker til andre Syngenta nettsteder

Dette nettstedet inneholder hyperkoblinger til andre nettsteder som drives av Syngenta eller andre Syngenta-enheter ("andre Syngenta-nettsted(er)"). Disse Andre Syngenta-Nettstedene er separate og atskilte nettsteder. Alle nettstedene har ulike formål. Hver enkelt Annet Syngenta-nettsted styres derfor etter sine egne vilkår og sin egen personvernerklæring. Dersom du besøker andre Syngenta-nettsteder gjennom koblinger på dette nettstedet, bør du bruke noen minutter på å gjennomgå vilkårene og personvernerklæringen på hvert annet Syngenta-nettsted du besøker. 

Lenker til andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold fra, eller lenker til, nettsteder som drives av andre selskaper, inkludert nettsteder som drives av våre tredjeparts tjenesteleverandører, våre tilknyttede selskaper og andre tredjeparter, inkludert sosiale medier som YouTube eller Facebook.
Som et resultat, når du besøker en side med innebygd innhold, eller følger en lenke til et tredjepartsnettsted, kan du bli presentert med informasjonskapsler fra disse nettstedene. Syngenta har ingen kontroll eller erstatningsansvar for disse informasjonskapslene, så du bør sjekke den aktuelle tredjeparts policy for informasjonskapsler for mer informasjon.
Vi tilbyr også en delingsside-widget på noen av nettsidene våre, der innhold enkelt kan deles på nettsteder som Facebook, Twitter og LinkedIn. Disse nettstedene kan bruke en informasjonskapsel når du er logget på tjenesten deres. Syngenta har ingen kontroll eller erstatningsansvar for disse informasjonskapslene, så du bør sjekke den aktuelle tredjeparts retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.