Viktigheten av IPM for å forebygge skadedyr på gården

News (Nordics)

farm cow

Fra å plage dyr til å spre sykdommer, skadedyr som fluer og gnagere kan forårsake store produktivitets- og økonomiproblemer for gårder som har husdyr som storfe, fjærfe og griser. Ved å kombinere od hygiene med effektive produkter som en del av en integrert skadedyrsforvaltning (IPM) tilnærming, kan skadedyrbekjempere bidra til å øke sjansene for å holde gårder skadedyrfrie.

Hold det rent

Et av de første trinnene for å eliminere skadedyrsbestander er å skape et inhabilt miljø for dem. Man kan holde skadedyrsbestander nede ved:

å holde fuktighetsinnholdet lavt
å rengjøre hver sjuende til tiende dag
å vedlikeholde  vannsystem
å forhindre høye temperaturer
å holde beholdere med matkilder lukket og sikret
å fjerne ødelagte egg og døde fugler daglig på hønsegårder
å bruke skjermer og mesh for å holde fluene borte fra dyr
å forhindre at skadedyr får tilgang til hekkeområder
å fjerne potensielle hekkested       

Introduser pålitelige produkter 

Når kundene har gnagerangrep, trenger de et effektivt skadedyrmiddel mot gnagere som kan brukes i en rekke scenarioer, sammen med kraften i brodifacoumformuleringen. Syngenta tilbyr Klerat® Pellets, Talon® Soft og Klerat® Voksblokk gnagere for å hjelpe til med å møte den forskjellige gnagerkontrollen Klerat® Pellets er svært effektivt under tørre forhold, mens Klerat® Voksblokk er mer holdbare og fungerer godt i fuktige miljøer. For raske, presise applikasjoner vil du bruke den pastalignende formuleringen av Talon® Soft.

Tiltrekk gnagere med en velsmakende formulering
Kontroller alle antikoagulantresistente gnagere
Krever mindre åte enn de fleste skadedyrmiddel mot gnagere

Husdyr som er frie for skadedyr er sunnere og mer produktive, og sparer kundene tid og penger. Ved å ta de riktige hygiene- og kontrolltrinnene, kan du implementere en IPM -strategi for gårdskontoer for å effektivt kunne eliminere populasjoner av fluer og gnagere. For mer informasjon, kontakt din lokale Syngenta kontakt.





 

"BRUK BIOCIDER SIKKERT. LES ALLTID ETIKETT OG PRODUKTINFORMASJON FØR BRUK. KLERAT® og TALON® er et varemerke for et Syngenta Group Company.

© 2021 Syngenta. Alle rettigheter forbeholdt. Tlf: +41 61 323 1111 Faks: +41 61 323 5608 E -post: ppm.eame@syngenta.com Web: www.SyngentaPPM.com/NN