Kontrollere vanskelige kakerlakkangrep

News (Nordics)

cockroach

Kakerlakker er ikke bare et problem for folkehelsen, men er også svært vanskelige å bli kvitt og kan forårsake langsiktige problemer. Skadedyrbekjempere trenger et pålitelig og effektivt produkt som tar knekken på skadedyrene. Derfor tilbyr Syngenta Advion® Cockroach Gel åte med en svært effektiv formulering som gir en svært god kontroll over flere kakerlakker.

Advion® Cockroach Gel inneholder den aktive ingrediensen indoxocarb, som gir en målrettet kontroll over de fleste kakerlakkarter. Fordi den aktive ingrediensen er bioaktivert, kan den skille mellom mål og ikke-målorganismer, noe som vil gi trygghet hos kunder. 

Åtematrisen i Advion® Cockroach Gel virker svært attraktiv for kakerlakker og konsumeres raskt. Det har vist seg å tiltrekke seg kakerlakker, selv i konkurranse med andre fristende matkilder. Selv om noen åter ikke er like fristende for kakerlakker over tid, ble Advion Cockroach gel designet med teknologi for å unngå dette. 

Advion® Cockroach Gel gir også skadedyrbekjempere fleksibilitet til å bruke den på en rekke forskjellige måter. Siden det er merket for innendørs og utendørs bruk og i mathåndteringsanlegg kan bekjempere strategisk plassere åten der den får virke mest effektivt. 

For vellykkede behandlinger bør skadedyrbekjempere også følge følgende tips:

  • Oppfordre kundene til å holde eiendommene rene og sanitære
  • Fjern konkurrerende matkilder og vannforsyninger
  • Fjerne rot for å unngå at kakerlakkene har steder å gjemme seg. 

Ta i bruk den effektive og langvarige kraften til Advion® Cockroach Gel mot  kakerlakkpopulasjoner. For mer informasjon, kontakt din lokale Syngenta kontakt. 
 ""BRUK BIOCIDER SIKKERT. LES ALLTID ETIKETT OG PRODUKTINFORMASJON FØR BRUK. KLERAT® og TALON® er et varemerke for et Syngenta Group Company.

© 2021 Syngenta. Alle rettigheter forbeholdt. Tlf: +41 61 323 1111 Faks: +41 61 323 5608 E -post: ppm.eame@syngenta.com Web: www.SyngentaPPM.com/NN"