Syngenta Pest Managment appen

Global Communications
Syngenta Pest Managment appen har et bredt utvalg av informasjon og tips om skadedyrbekjempelse som du enkelt får tilgang til hvor enn du befinner deg. Dette inkluderer: 
  • Detaljer om Syngenta -produkter, inkludert etiketter og sikkerhetsdatablad
  • Kalkulator for produktblandinger for å sikre riktige mengder ved bruk
  • Opplæringsfilmer 
  • Registrer behandlingsdetaljer og lag rapporter
  • Kontaktinformasjon for din lokale Syngenta distributør/forhandler.

"Vi vet at skadedyrsbekjempere bruker mye tid ute i felten," forklarer Andy Bywater, global markedssjef for profesjonell skadedyrbehandling i Syngenta. "Derfor lanserer Syngenta en skadedyrsbekjempelsesapp med enkel tilgang til informasjon fra en mobiltelefon som kan hjelpe dem å følge behandlingsprotokoller og effektivt løse kundenes skadedyrsproblemer."

"Det er avgjørende for operatører å holde seg oppdatert med «siste nytt» innen produktbruk og retningslinjer" fortsetter Andy Bywater. "Appen sikrer at de alltid har informasjonen lett tilgjengelig."

  • Du finner all informasjon om lovfestet produktetikett og sikkerhetsinformasjon i appen.

Mer om Syngenta Pest Management App -funksjoner
Den gir også operatører tips og retningslinjer for best bruk av produkter, doseringsmengder og kalkulator for å måle mengden produkt som kreves for å behandle forskjellige nivåer av skadedyrsangrep.

I gitte situasjoner, kan appen gi deg informasjon om tankblandinger og sprøytemengder.

Korte instruksjonsjonsvideoer gir deg en veiledning om hva du bør se etter når du skal vurdere skadedyrsangrep, sammen med råd om hvordan du skal behandle i forskjellige situasjoner.

I tillegg har appen praktisk og brukervennlig journalføring, slik at operatørene kan registrere nøyaktig hva som har blitt brukt og hvor. 

Last ned appen

 

play_circle
Discover the Syngenta Professional Pest Management free mobile app