Casestudie: Strasbourg, Frankrike - februar 2018

Forestill deg hvordan det er å oppleve et over 18 måneder langt kakerlakkeangrep.
Foruten lukt, skitt, irritasjon og helsefare, er det mange grunner til å holde kakerlakkene borte fra våre hjem. Dette er en skremmende virkelighet for mange mennesker.

Møt David Borell, fra Radical Pest Control i Frankrike.

En kvinne i Strasbourg har vært utsatt for kakerlakkeangrep i flere måneder.Angrepene har forverret seg hver dag, og hun var bekymret for sin og barnas helse.
Etter å ha prøvd alle mulige metoder for å eliminere problemet, bestemte hun seg for å prøve nok en gang.
Leiligheten hennes befinner seg i en bygning, hvor langvarige kakerlakkangrep var vanlige. 

 

David kom inn i hjemmet og oppdaget et enormt kakerlakkeangrep. Det var nødvendig med hastetiltak, og han satte raskt i gang med å behandle hjemmet med åte for å tiltrekke seg kakerlakkene.

Åten er ekstremt attraktiv for kakelakkene, også i situasjoner der andre næringskilder tilgjengelig. Utfordringen for David handler ikke bare om å kvitte seg med kakerlakkene som spiser åten.
Det handler også om å prøve å utrydde populasjonen av kakerlakker i nærheten. David vet at en sprøyte av åten kan ha ødeleggende effekten på bestanden, da kkakerlakkene vil overføre insektmidlet til flere kakerlakker.
For hver kakerlakk som spiser på et åtepunkt, kan totalt 54 kakerlakker drepes. Dette resulterer i eksponentiell kontroll av kakerlakker, hvor en sprøyte kan drepe over 1 million uønskede skadedyr.

Arbeidet til David og andre skadedyrbekjempere har stor innvirkning i våre hjem. Nå som kakerlakkinfeksjonen er borte, kan huseieren i Strasbourg fortsette å leve livet sitt uten bekymringer.

KUN FOR PROFESJONELT BRUK: VÆR VARSOM NÅR DU BRUKER BIOSIDER. LES ALLTID ETIKETT OG PRODUKTINFORMASJONEN FØR BRUK.
® og TM er registrerte varemerker for Syngenta Group Company. © 2019 Syngenta Crop Protection AG, Basel, Sveits.