Bekjempelse av vanskelige kakerlakkangrep

News (Nordics)

Tyske kakerlakker er potensielle smittespredere som i tillegg kan forårsake allergier hos mennesker. De er dessuten utrolig vanskelige å bli kvitt og forårsaker problemer året rundt. Skadedyrbekjempere trenger et pålitelig produkt som kan takle disse problematiske skadedyrene. Derfor tilbyr Syngenta Advion®Cockroach Gel, et åte med en svært attraktiv formulering som er ytterst effektiv mot flere arter av kakerlakk.

Advion®Cockroach Gel inneholder virkestoffet indoksakarb for målrettet bekjempelse av alle vanlige skadedyrvarianter av kakerlakker, inkludert tyske kakerlakker. Virkestoffet bioaktiveres og kan skille mellom målinsekter og organismer som ikke skal rammes, noe som vil være en trygghet for kunder å vite.

Sammensetningen av ingredienser i Advion®Cockroach Gel er svært attraktiv for kakerlakker og har vist seg å gi høye inntaksrater. Åtet tiltrekker kakerlakker selv i konkurranse med andre matkilder. Mens noen åter blir uattraktive for kakerlakker over tid, er Advion®Cockroach Gel utformet spesielt for å overvinne aversjon mot åtet. Skadedyrbekjempere kan dermed forvente å se resultater selv hos arter med tendens til å sky åte, som tyske kakerlakker.

Med Advion®Cockroach Gel får skadedyrbekjempere stor fleksibilitet med tanke på hvor og hvordan middelet skal brukes. Det er merket for innendørs og utendørs bruk og kan også brukes i områder hvor næringsmidler håndteres. Åtet kan derfor plasseres strategisk i områder hvor det mest effektivt bekjemper skadeinsektene.

For vellykkede behandlinger bør skadedyrbekjempere følge disse rådene:

  • Oppfordre kundene til å holde eiendommene sine rene og hygieniske
  • Fern konkurrerende mat- og vannkilder
  • Eliminér rot for å fjerne gjemmesteder

Bekjemp bestander av tyske kakerlakker med effektive og langtidsvirkende Advion®Cockroach Gel. 

For mer informasjon kan du kontakte din Business Manager i Norge.

 

For Life Uninterrupted

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk. Advion® og Syngenta-logo er varemerker for et selskap i Syngenta-konsernet.