Advion-gel – dokumentert attraktiv for skadeinsekter

News (Nordics)

Det kan være vanskelig å få kontroll på skjeggkre, kakerlakker og maur hvis produktene man bruker, ikke er attraktive nok for deres spesifikke preferanser. Advion Cockroach Gel og Advion Ant Gel er imidlertid utformet med forbedrede åtematriser som er svært attraktive for denne typen skadedyr. 

Den mest velsmakende kakerlakk-gelen i Europa1

Advion Cockroach Gel har en sammensetning som kakerlakker og skjeggkre trekkes mot og spiser store mengder av. Resultater fra studier viser at den er svært tiltrekkende for skadedyrene kort tid etter påføring, og har en stabil og effektiv virkning i minst tre måneder etter påføring. 

En nylig utført studie viste at Advion Cockroach Gel er opptil fem ganger mer attraktiv enn åtte andre produkter som ble testet for bekjempelse av kakerlakker og skjeggkre. 

Den mest velsmakende kakerlakk-gelen i Europa

Hvert produkt med kakerlakk-gel ble individuelt testet og sammenlignet med Advion Cockroach Gel. Laboratoriefôr og vann ble også utplassert. Antallet tyske kakerlakker som besøkte de to diskrete punktene med gel i løpet av en time, ble talt opp. Advion Cockroach Gel tiltrakk seg alltid flere insekter enn de andre gelene som ble testet. De to imidakloprid-produktene, som kom best ut etter Advion, tiltrakk seg 50 prosent færre kakerlakker enn Advion Cockroach Gel. De tyske kakerlakkene gikk også fem ganger oftere til Advion Cockroach Gel enn til fipronil-gelen når begge ble tilbudt samtidig i testområdet. 

 

Dokumentert effekt på skjeggkre 

Skjeggkre er kjent for å kunne spise på dokumenter, bøker og andre papirbaserte artikler, samt skape ubehag for beboere – i tillegg reduseres verdien på boliger som er angr. Advion Cockroach Gel har vist en varig dokumentert effekt på skjeggkre og beholder den tiltrekkende effekten i minst seks måneder etter påføring. 

 

Smak tilpasset spisevanene til maur

Matpreferansene til maur kan variere og forandres. Noen maur foretrekker honningdugg eller søt mat, men noen ganger kan de samme maurene heller foretrekke andre næringskilder, som proteiner eller oljer. Den spesielle sammensetningen i Advion Ant Gel er tilpasset for å imøtekomme denne variabiliteten og tiltrekker seg derfor de vanligste maurartene. 

Maurarter

I tillegg har studier vist at åtestasjoner kan holde seg fuktige og fristende for maurene i minst én måned hvis man påfører Advion Ant Gel. 

I denne videoen kan du se hvor stor effekt Advion-geler har på maur og kakerlakker:

 

Siden skjeggkre, maur og kakerlakker er spesielt tiltrukket av Advion-geler, hjelper de deg med å få jobben gjort. 

Vi setter også stor pris på om du kontakter oss om det skulle være noen spørsmål.

 

1 PPME23030-32, Arthroscience 2023